Петиция за незабавно отзоваване на Марин Райков от поста му посланик на Република България във Великобритания

райков.jpg

До Президента на Р. България - Румен Радев

До Министър-председателя на Р. България - Кирил Петков

До министъра на Външните работи на Р България - Теодора Генчовска

Ние, долуподписаните български граждани настояваме за отзоваване на сега действащият посланик на Република България във Великобритания - Марин Райков, поради незадоволителна работа на Посолството и Консулската Служба и неадекватните действия при решаване на кризи и проблеми и молим на негово място да назначите нов модерен, креативен дипломат, който достойно да представя страната ни във Великобритания и да работи за решаване на проблемите на българската общност на Острова!

С подписването си упълномощавам Emil Rusanov да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.