Петиция срещу несправедливото освобождаване от длъжност и нехуманното отношение към Отец Симеон

Запечатан е Параклисът в Посолството в Лондон, сменено е църковното настоятелство, което с години стопанисва храма, отец Симеон е освободен като Свещеник и трябва да напусне жилището, в което живее и се лекува след трудов здравен инцидент по време на служба! Назначено е ново настоятелство и нов свещеник, който трябва да заеме мястото на отец Симеон и в Параклиса и в жилището, в което той все още се лекува!

Всичко прилича на една предварително добре обмислена и зле прикрита подмяна, вместо решение на проблем!

272346494_676175320049425_2464381733511946793_n1.jpg

Отец Симеон, който остава на улицата след 17-ти февруари!

13:00ч. - 16:00ч. 06/02/2022г

Bulgarian Orthodox Church
Bulgarian Embassy
186-188 Queen's Gate
London SW7 5HL

Отец Симеон е несправедливо освободен от работа като свещеник от Митрополит Антоний след като претърпява здравен инцидент по време на работа в Параклиса в Посолството!

Параклисът в Посолството е отнет със заповед от Митрополит Антоний от регистрираната Църковна община, която управляваше дейността на Параклиса до преди фриволното му запечатване от посланик Марин Райков!

Отец Симеон е получил от посланик Марин Райков уведомление за освобождаване на жилището в Посолството, където се намира и лекува в момента, както и е отказано разрешение за поставяне на лифт за придвижването на отеца по стълбите, което де факто го поставя под домашен арест!

ДА СПРЕМ СВОЕВОЛИЯТА И БЕЗОБРАЗИЯТА В БЪЛГАРСКАТА МИСИЯ В ЛОНДОН!

И нека по молитвите на Вечния свещенослужител на този параклис Св. Йоан Рилски, всемилостивият Бог да пази отец Симеон, членовете на Църковната община и всички православни християни на Острова!

Организатор: Българската православна общност във Великобритания
271440469_104070798832423_2964536724136605029_n.jpg

IN ENGLISH

Protest of the Bulgarian Orthodox community in Great Britain against the illegal release of Father Simeon and the inhumane treatment of him and the confiscation of the Chapel from the Bulgarian church community in London!
13:00 - 16:00 06/02/2022

Bulgarian Orthodox Church
Bulgarian Embassy
186-188 Queen's Gate
London SW7 5HL

Father Simeon has been fired as a priest in violation of UK law after suffering a health accident while working at the Embassy Chapel!

The chapel in the Embassy was illegally taken away from the registered Church Municipality, which managed the activity of the Chapel until before its frivolous sealing by Ambassador Marin Raykov!

Father Simeon received a notification from Ambassador Marin Raykov to vacate the apartment at the Embassy, ​​where he is currently being treated, and a permit was denied for a lift to move the father up the stairs, which de facto puts him under house arrest!

TO STOP THE ARBITRARY AND DISGUSTING IN THE BULGARIAN MISSION IN LONDON!
And let the prayers of the Eternal Priest of this chapel St. John of Rila, the merciful God protect Father Simeon, the members of the Church community and all Orthodox Christians on the Island!

Organizer: Bulgarian Orthodox Community in Great Britain

Българската православна общност във Великобритания    Свържете се с автора на петицията

С подписването си упълномощавам Българската православна общност във Великобритания да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.