ПОДПИСКА В ПОДКРЕПА НА Г-Н ИЛИЯН ВЪЛЧЕВ - УЧИТЕЛ ПО МАТЕМАТИКА В ОУ"ХРИСТО БОТЕВ" ГР. СЛИВЕН

     С настоящото писмо, ние родителите на учениците от 5В клас изразяваме нашата безрезервна подкрепа в защита на г-н Илиян Вълчев.

     Мнението на родителите, както и на децата ни във връзка със случая е следното: Учителят г-н Илиян Вълчев е един доказал се и уважаван педагог, благодарение на който нашите деца изучават предмета с желание и посещават учебните часове с огромно удоволствие. Начина на преподаване на учителя Илиян Вълчев и педагогическия му подход е  ясен и разбираем за децата. Те лесно възприемат новия материал по урока още в час. Г-н Вълчев подхожда към всеки ученик индивидуално с разбиране и адекватност.         

     По повод поведението на Давид Станимиров: Давид има чести прояви на агресия и буйство спрямо своите съученици. Проявява неуважение към тях чрез словесни нападки и грубо отношение. Не спазва дисциплината в час и в междучасията.                 

     В заключение на гореказаното, родителите и учениците от 5 В клас на ОУ Христо Ботев Сливен сме на мнение, че учителят по математика г-н Илиян Вълчев, заслужава да продължи да бъде учител в това училище и да продължи да образова децата ни.

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Радост Николова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )