Преименуване на столичния булевард Никола Вапцаров и удължаването на името Пейо Яворов до Южния парк

273441255_4447654448674222_7318580707519409642_n1.jpg
На картата от 1934 г., целият булевард от Южният парк до Цариградско шосе е носел името Пейо Яворов.

Не е редно в демократична страна, за каквато се пише България да има улици, булеварди и квартали на личности, които са били членове на комунистически партии и организации като авторът Никола Вапцаров. По настоящем булевард Пейо Яворов се простира от бул. Цариградско шосе до малко след ул. Стоян Михайловски, и бих сметнал за редно името на бул. Пейо Яворов да се простира до Южния парк, откъде започва Никола Вапцаров.

Кирил Илиев FB: Kiril Iliev, Inst. kirililiev2001, email: kirililijew@gmail.com    Свържете се с автора на петицията

С подписването си упълномощавам Кирил Илиев FB: Kiril Iliev, Inst. kirililiev2001, email: kirililijew@gmail.com да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.