ДА СЕ ДОБАВЯТ БЪРЗИТЕ АНТИГЕННИ ТЕСТОВЕТЕ НА ПРЕБОЛЕДУВАЛИТЕ КЪМ ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ!

Преди 20 дни бях диагностицирана с Ковид в един от Ковид кабинетите на ДКЦ в Пловдив.При което ми се взеха данните и бях регистрирана в РЗИ като болна от Ковид.Лекувах се,бях под карантина наложена ми от РЗИ,обаждах се чинно в полицията,когато ни се налагаше да ходим с детето( на което е направен ПСР тест) на прегледи и т.н. Сега вече минала карантината  и водеша се здрава от РЗИ ми казват ,че немогат да ми издадат серфификат ,защото теста ,който съм направила не е ПСР.Е драги ми сънародниции,как  го признават и съм болна и се водя като такава в РЗИ,но не го признават като преболедувала и немога да получа сертификат.Моля ,да гласувате,защото съм сигурна,че има още много хора който са в моето положение.

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Диана Димитрова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...