Народен съд за правителството за отнемане на свободата ни

⚠️Най-отдолу има още една важна информация!⚠️
Човечеството спи!
Не осъзнавате , че всичко е изкуствено и се манипулира жестоко? ПРЪСКАНТ НИ! Всеки ден сме свидетели на видеа, с потресаващи странични ефекти с фатален край, репресиращи и абсурдни новини от Министерство на здравеопазването и вие пак смятат мнози от българския народ, че медицината е напреднала. Тук не говорим за напредване, а ЗА ЕКСПЕРИМЕНТ!
Имате “сертификат” и пак глоби и мерки трябва да спазваш? Събудете  се! Тогава зако е този сертификат? Ами да, точнооо. За смъртния доброволен акт…
Вече сигурно съжаляват  тези дето са се дозирали! Но то страха (неинформираността) води до импулсивни действия! За къде бързахте?
Еее, вече е късно и да не бързате…МИСЛЕТЕ!

За да учиш в университет-пср тест 2 пъти седмично или ваксина!

Детето Ви за да е в детска градина-ваксина!

За да ходиш на културни събитие, спортни събития, семинари-ваксина!

Имаш "сертификат" ПАК СПАЗВАШ МЕРКИ. Добре ли ви е така?
Или "стойте на дистанция от 1.5м и пазете хората около Вас, в това число и близките!

Е къде видяхте свободата из между тези редове?
ОТНЕМАТ НИ СВОБОДАТА!!!
Всичко е психика и видяхме колко е лабилна на българина, колко овце има, колко лижещи и колко немислещи има!26748B5F-94A2-40E9-84FD-6B813D2F1C5B.jpeg

🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨ВАЖНО🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨

Здравейте хора на СВОБОДАТА! ✊🏻🇧🇬

СЪЗДАВА СЕ ГЛОБАЛНА ГРУПА ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, КОИТО ИСКАТ СВОБОДАТА СИ!

ТУК ще се пише само на  български език и спазваме поговорката на ХАН КУБРАТ!

…казал Кубрат: „И вас, ако се разделите след моята смърт, един по един всеки ще ви пречупи. Ако сте заедно като този наръч пръчки, никой няма да може да ви победи. Разбрахте ли?“

Тук няма да си пращаме видеа, за да се убеждаваме в това дали случващото се е истина или не, дали е конспирация или не! Ще сме свидетели само ФАКТИ в РЕАЛНОСТТА!

За тези, които нямат все още приложението „Телеграм“ изтеглете го и се присъединете- групата (свобода за България) 👉🏻  https://t.me/joinchat/owSQ2vUIqVYwZWI0.  👈🏻

Изтеглете приложението за компютър от  https://desktop.telegram.org/

за мобилен телефон от

iOS система-  https://apps.apple.com/us/app/telegram-messenger/id686449807

Андроид- https://play.google.com/store/apps/details?id=org.telegram.messenger&hl=bg&gl=US

*Тези, които злоупотребят или не са ЗА СВОБОДАТА ще бъдат премахнати!

Свидетели сме на този безскрупулен и жесток генусид.

Правим тази група, (която е с отлична сигурност като социално приложение) със Светла, защото не искаме България  да тъне, онези дето ближат и блеят да не наливат масло в огъня , защото СМЕ ПРОТИВ мерките, неписаните закони, отнемането на свобода, маски, подобни отрови, наноситеми, чипиране и заличаването на България,  а това означава, че  НИЕ СМЕ ВЪВ ВОЙНА, която НИЕ БУДНИТЕ И НОРМАЛНИТЕ  ЩЕ се наложи и ТРЯБВА ДА ПРИКЛЮЧИМ (поне в България)!

Тук сме за да съберем своите ОБЩИ ИДЕИ, за да се преборим с болните мозъци, хората с насадена психоза и най-вече всички толериращи и участници в тази конспирация!

Силно се надявам да осъществим всяка една наша идея и рационален ход в името на НУЖНАТА СЪПРОТИВА, за да запазим СВОБОДАТА СИ!

СВОБОДА ЗА БЪЛГАРИЯ!

Имаме нужда от всички вас, които сте нормални! ✊🏻

ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ! България за СВОБОДАТА! ✊🏻🇧🇬

С подписването си упълномощавам Атанасова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.