В защита на Газо енергийното дружество Елин Пелин

Уважаеми сънародници, по вина на общинското ръководство в община Елин Пелин, ЧСИ запорира 10% от дяловете на общинското Газо енергийно дружество Елин Пелин, заради неразплетени фактури, които от общината е осъдена на последна инстанция във ВАС да го направи.  Това е абсолютен прецедент ! Дружеството е 100 % собственост на общината, а вече 10% от него са запорирани от ЧСИ и ако общината не се разплати, тези 10% може да станат собственост на някого друг. 

Моля, подпишете петицията с която ще сезираме всички държавни органи и ще искаме ясен и точен отчет за изхарчените публични средства.

Текста на подписката е следният: 

Аз, долуподписаният пълнолетен български гражданин, жител на община Елин Пелин, се подписвам собственоръчно, с което НАСТОЯВАМ, кметът на община Елин Пелин, да предприеме НЕЗАБАВНИ действия за вдигане на наложеният запор от ЧСИ върху 10% от общинското Газо-енергийно дружество - Елин Пелин, по изпълнително дело № 20209270400623 с изходящ № 15661/18.06.2021, както и да се даде отчет за еднолично харчене на публични средства. 

 

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Ангел Славчев да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.







Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...