Да се сложи КРАЙ на НЕПОТЪРСЕНИТЕ пратки

Продавачи онлайн обединявайте се! С началото на ковид епидемията търговията онлайн се засили неимоверно. Вече всеки може да застане от страната на търговеца/изпращача на пратка и за съжаление често се случва да остане разочарован. Мисля, че е крайно време да се вземат някакви мерки за спиране на "тарикатите" които не са сигурни искат или не даден артикул. Много е лесно да не си вдигаш телефона и да си абсолютно безнаказан, а някой друг да трябва да плаща транспорта в двете посоки. Предлагам водещите спедиторски фирми, а именно СПИДИ и ЕКОНТ ЕКСПРЕС да добавят към платформите си за подготвяне на товарителници нова опция. При непотърсени над 3 пратки в рамките на поне 2години да излиза съобщение/лампичка/удивителен знак, който да информира изпращача за потенциално НЕКОРЕКТЕН получател и дали е сигурен че иска да продължи с изпращането до този човек. Така или иначе информация се пази за предпочитан офис, телефони, имена и много други, абсолютно няма да представлява голяма пречка създаването на такава опция. За съжаление имаме нужда от контрол във всяко едно отношение и не се подразбира взаимната коректност онлайн. Визията на уведомлението може да търпи корекции, съобразно защитата на лични данни, но само ако се съберат достатъчно хора искащи промяна, може би ще се обърне внимание към този изключително належащ и актуален проблем, с който всеки може или се сблъсква ежедневно.

С подписването си упълномощавам Илияна Захариева да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.