За запазване училището в Николаевка

  • Унищожаването на духовното продължава:
    НА ИЗВЪНРЕДНА СЕСИЯ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ - Суворово, бе взето решение за закриване на НАЙ-СТАРОТО БЪЛГАРСКО СВЕТСКО УЧИЛИЩЕ в тогавашната Варненска околия (ВЪЗРОЖДЕНСКО, създадено през далечната 1847 година – рождената на Христо Ботев по нов стил, та и българският герой е негов патрон) - в село Николаевка.

Основател и пръв преподавател е бил бащата на Петър Дънов- Константин Дъновски.

https://www.facebook.com/100000675246895/videos/4402915953074203/

Допреди 5 години, единени в сплотена общност между родители и учители, учеше на морал, традиции, духовност и българщина.

Екологичен живот, прекрасна чиста природа с тучни поляни, гора и голям язовир, обширен зелен двор и дружелюбни местни селяни, живеещи природосъобразно, спокойствие, липса на заплаха от профучаващи автомобили – накратко: рай за децата! 

После властта отстрани директора Павлина Иванова и намести свои протежета, които да го съсипят. След 5 години борба, тя се върна и сега се опитва да попречи на унищожението му.

https://www.facebook.com/kostadin.eu/videos/353336006125068/

Който закрива училища, отваря затвори!

Не закривайте училището! 

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Мария Димитрова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...