Да спрем безхаберното управление на Борислав Михайлов и затъването на българския футбол

Здравейте, приятели на българския футбол. Екипът на "Топка е", по идея и предложение на Антон Димитров, се обръща към вас с молба да подпишете петиция, която ще бъде изпратена до БФС. От 2005-та година насам начело на футболния съюз стои г-н Борислав Михайлов. По време на неговото управление българският национален отбор по футбол не успя да се класира на нито един голям форум и достигна до редица антирекорди: най-ниско класиране в световната ранглиста, редица загуби от отбори, които в близкото минало побеждавахме в тренировъчно темпо, и най-важното - тотален провал в развитието на талантите, които вярваме, че всъщност не липсват.
 
Преди броени дни г-н Михайлов оттегли оставката, която подаде през октомври 2019 година, очевидно изплашен, че може статуквото да бъде унищожено от кандидатурата на г-н Бербатов и неговия екип. Запитването от страна на ФИФА и УЕФА отправено към БФС, относно основанието за оттегляне на оставката от страна на г-н Михайлов, както и отказът на Агенцията по вписвания да го впише обратно като президент, повдигат въпроси за законността на самия акт. Ние вярваме, че единственият път нагоре е работата с юношите, насока, в която БФС не е постигнала нищо за последните години. В страницата "Топка е" избягваме да пишем за български футбол, не защото не ни вълнува, а защото сегашните управници докараха нещата дотам, че това, което в момента демонстрират националите и грандовете, трудно може да се нарече футбол. Отправяме апел към всички медии и колеги в социалните мрежи да ни подкрепят в тази кауза и да разпространят петицията. Надяваме се г-н Михайлов и екипът му да се вслушат в нашия призив, да дадат път на нови и по-кадърни хора, а не да отменят извънредния конгрес за избор на нов президент.
 
С уважение,
Екипът на Топка е и Антон Димитров

Топка е и Антон Димитров    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Топка е и Антон Димитров да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )