ПРОТИВ ВЪВЕЖДАНЕТО НА ЕКОСТИКЕРИ И ВДИГАНЕТО НА ЦЕНАТА НА ГТП

Честито ново дране!! 

От 12 юли в България ще влязат в сила съвсем нови стикери за технически преглед на автомобилите.  

Всеки един такъв знак ще съдържа интегриран чип, който ще носи пълна информация за автомобила. И една малка подробност. Стикерът ще е хартиен, т.е ще се отпечатва.  

За тази иновация всички ние ще плащаме по още пет лева над новата цена на ГТП. А пък държавата ще плаща за отпечатването на всеки стикер по 20 лв.  

Обществената поръчка за отпечтването на хартиените екостикери с холограма и чип ще струва на всички нас - българските данъкоплатци приблизително около 300 млн. лева.  

Неофициално вече се знае, че победителят в конкурса е печатница, чийто собственик е кандидат за депутат от БСП за пети мандат.  

Задайте си въпроса дали този опозиционер ще се осмели да защити обществения интерес, ще посмее ли да атакува управляващите преди, по време на кампанията или след кампанията? Ще се съгласи ли да загуби 300 млн. лева?  

Ние се питаме, но питаме и вас. Съгласни ли сте да ви бръкнат в джоба още веднъж за някакъв ненужен хартиен стикер, който спокойно може да бъде заменен от електронен регистър?   

Подписвайки тази петиция вие изразявате несъгласието си с въвеждането на новия еко стикер за технически преглед и се обявявате против подаръка от 300 млн. лв. - наши пари, който управляващите ще връчат на уж опозицията, за да е тя нахранена, доволна и мълчалива още 4 години! 

кънев1.png

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Ненко Георгиев да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )