Справедливост за смъртта на Людмил. Призив до институциите от бг. граждани

Уважаеми родители, за пореден път ставаме свидетели на безхаберие и ненаказаност на виновници за причиняване на смърт на невинни деца. Колко родители са почернени, колко семейства страдат за загубата на децата си, причинена от безотговорност. Дали безотговорникьт ще е зад волан, употребил алколол и наркотични вещества, дали ще е корумпиран служител на доставчик на ток - резултата е - отнемане на човешки живот. Случаят на Людмил, загубил живота си на 16 години от токов удар. Трети ден вече неможе да се отговори на въпрос - Кой постави кабела "убиец". Не е за вярване, че България е правова, демократична и европейска страна, а институциите не са способни да отговорят на елементарен въпрос три дена. Уважаеми съграждани, моля за морална подкрепа на семейството на Людмил, които загубиха детето си, заради безотговорност на някое безхаберно лице, но нека не остане ненаказан, защото утре ще пострада друго дете. На мястото на това невинно дете можеше да бъде вашето дете или ваш близък. Нека да потърсим справедливост за него и дано никога да не се случват подобни случаи. След подписката, ще се обърнем към релевантните институции в България с писмо и придружена подписка. Моля за  гражданската ви позиция по казуса - Справедливост за Людмил - като подпишете петицията.

 

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Лиляна Ковачева да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...