Петиция за използване на безплатни антигенни тестове за влизане в България

Съгласно заповедта на здравния министър всички българи, влизащи в България, трябва да си правят скъпи PCR тестове или да стоят в карантина 10 дни. Хора, които нямат средства да платят тези тестове, са притиснати да стоят под карантина. Ако целта не е да се събират пари за тестове от хората, а опазване на здравето, тогава нека незабавно бъде преразгледана заповедта и да започнат да се прилагат бързи антигенни тестове. Множество българи пътуват няколко пъти месечно по семейни или други причини и такава финансова тежест не е оправдана. Подпишете петицията за използване на бързи антигенни тестове на българските граници.Това ще подкрепи и туризма в България.

Милена Цанкова Георгиева    Свържете се с автора на петицията

Чрез подписа ми упълномощавам Милена Цанкова Георгиева да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.