За придобиване на българско гражданство от доктор Заргар- Управител на МБАЛ-Исперих ЕООД

Скъпи граждани, моля да подкрепите нашата петиция, свързана с придобиването на българско гражданство от д-р А.Заргар- Управител на "МБАЛ-Исперих" ЕООД.

Д-р Заргар пое ръководството на "МБАЛ-Исперих" ЕООД през 2013 година, на една болница с дългове, запорирани сметки и с липса на лекари.Обиколи градове и болници да търси лекари.Успя да отвори отново реанимацията, привлече много лекари, които сега са в болницата, обединили се около идеята, че болницата е тяхната обща къща, техният дом и така трябва да се грижат за нея.Още същата година /2013/ лечебното заведение реализира печалба в размер на 155/сто петдесет и пет хиляди/ лева.Видно от финансовите отчети на МБАЛ-Исперих, тенденцията се запазва и през следващите години.

Наред с управленските му качества, д-р Заргар е и първият ортопед в Община Исперих от 13 години насам.Не само успя да запази болницата, но и привлече поток от пациенти от Шумен, Търговище, Габрово, Попово, Тутракан и др.

Към днешна дата д-р Заргар продължава да обслужва населението на нашата община, със своето отношение и помощ към хората успя да спечели уважението и любовта както на пациентите, така и на хората работещи под негово ръководство.

Докато нашите лекари напускат страната, за да работят в чужбина, един чужденец избра да помага на пациентите в България.

Д-р Заргар направи много за нас и нашата болница, чувстваме се задължени към този лекар, защото от 7 години ставаме свидетели как един чужденец дава всичко от себе си да помогне на хората в България.

Смело заявяваме, че д-р Заргар има особени заслуги - нужен и полезен е на населението на Община Исперих и смятаме, че Република България има интерес от натурализацията му.

Молим всеки отговорен гражданин да се подпиши на петицията "За придобиване на българско гражданство от д-р Заргар".

Събраните подписи ведно с писмо- за проблема ще бъдат изпратени до Министъра на здравеопазването, който на основание чл.30 от Закона за българското гражданство има правото да направи предложение пред Министъра на правосъдието за придобиване на българско гражданство от д-р Заргар, по чл.16 от Закона за българското гражданство, а именно по натурализация, защото Р.България има интерес от това.


Инициативна група "За придобиване на българско гражданство от д-р Заргар    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Инициативна група "За придобиване на българско гражданство от д-р Заргар да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )