Против "бонусите" в съдебната система!

Аз, като данъкоплатец и явявайки се по този начин- работодател, съм против бонусите, които Висшия съдебен съвет е решил да раздаде- 10 милиона лева!

Не виждам с какво , съдии и прокурори са заслужили такива бонуси, при положение,че България е най-корумпираната държава не само в Европа, че върховенството на Закона не се спазва както от съда , така и от прокуратурата, че Каскета е назначен неправомерно (подписани споразумения са най-големите му успехи),че мониторинга над държавата ни продължава!

В същото време, няма пари за лекари, медецински сестри, за лекарства, за лечения от всякакъв вид болести, за нашите деца, за нашите родители!

В същото време, един Апелативен съдия/прокурор взима 5 000 заплата + СМР (допълнително възнаграждение на всеки 3 месеца) + 13 и 14 заплата за дрехи + част от тези 10 милиона!

Държавата се напуска от медици, програмисти, висококласифицирани работници, но не и от политици, съдии, прокурори, полицаи, и останалия държавен апарат!

Корупцията започва със съдиите, които вземат Решения, които противоречат на Закона и завършва с прокурорите, които не разследват тези Решения!

Предлагам "бонусите" да бъдат преведени в Здравното министество за борба с Ковид-19 за закупуване на лекарства,за заплати на медецинските работници- за да останат тук, във България!

Щедри бонуси в съдебната система (enovina.bg)

Предлагам,всеки, който има доказателства, да ги пише като комснтар към петицията, за да видят съдиите и прокурорите- какво работят и защо се ползват с "голяма обич" от народа!

 


Константин Стойков Илиев    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Константин Стойков Илиев да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...