Благоевград в подкрепа на ансамбъл "Пирин" и неговите ръководители

НЕ ПОСЯГАЙТЕ НА АНСАМБЪЛ "ПИРИН" И НЕГОВИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ!!!

Ансамбъл "Пирин" е изправен пред една абсурдна ситуация. Искат се оставки на  доказани професионалисти в своята сфера и се насажда на обществеността, че институцията НЕ РАБОТИ, за да се угоди на определени интереси.

Нека всички НИЕ като любители на ансамбъла, граждани на Благоевград и ценители на фолклора да се обединим и да подкрепим артистите, които искат да запазят своите ръководители - хореографа Мирослав Димитров и диригента Стоимен Добрев, които успяха да върнат блясъка на тази институция.

За годините, през които са начело на съставите и с техните постановки, ние видяхме, че "Пирин" е жив. "Пирин" е силата, която ни дава надежда за по-добър живот. Тяхната всеотдайност и професионализъм виждаме на всеки един концерт, който имаме удоволствието да гледаме. Благодарение на своите ръководители, артистите придобиха една друга визия и сега отново можем с гордост да наречем ансамбъл "Пирин" ЕМБЛЕМАТА НА БЛАГОЕВГРАД!!!

Искаме екипът на ансамбъла да бъде изграден от хора, които са отдадени на каузата "Пирин", а не от такива, които работят за собствените си интереси и изгоди.

ИЗКУСТВОТО НЕ Е ПОЛИТИКА!!!

С подписването си упълномощавам Иванов да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.