НЕ на отнемането на право за качествено образование

Онлайн обучението не е вариант за усвояване на материал. В гимназиален етап на образование се изучават множество термини и практически задачи, на които онлайн е невъзможно тяхното изучаване. Нека не ни отнемат правото на образование, да ни поставят граници и да ни контролират по този начин. Не отричаме вируса, не изключваме като вариант онлайн обучението, НО САМО ПРИ РЕАЛНА ОПАСТНОСТ ОТ ЗАБОЛЕЛИ ОТ COVID 19 В УЧИЛИЩЕТО!

Настояваме за отмяна на заповедта на министъра на здравеопазването, настояваме министерството на образованието да си отвори очите и да види че онлайн обучението е абсурден вариант за усвояване на материал.

Предизвикваме нашите съученици, родители и учители от цялата страна да изразят свободно мнението си и да се борим за качествено образование.

Ученици от гимназиален етап    Свържете се с автора на петицията

С подписването си упълномощавам Ученици от гимназиален етап да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.