НЕ на отнемането на право за качествено образование

Онлайн обучението не е вариант за усвояване на материал. В гимназиален етап на образование се изучават множество термини и практически задачи, на които онлайн е невъзможно тяхното изучаване. Нека не ни отнемат правото на образование, да ни поставят граници и да ни контролират по този начин. Не отричаме вируса, не изключваме като вариант онлайн обучението, НО САМО ПРИ РЕАЛНА ОПАСТНОСТ ОТ ЗАБОЛЕЛИ ОТ COVID 19 В УЧИЛИЩЕТО!

Настояваме за отмяна на заповедта на министъра на здравеопазването, настояваме министерството на образованието да си отвори очите и да види че онлайн обучението е абсурден вариант за усвояване на материал. 

 

Предизвикваме нашите съученици, родители и учители от цялата страна да изразят свободно мнението си и да се борим за качествено образование. 


Ученици от гимназиален етап    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Ученици от гимназиален етап да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook