Подписка срещу новообособения "Кинодвор ул. Шипка", кв. Докторски Паметник

Настоящата подписка се организира против т.нар "Кинодвор ул. Шипка", намиращ се на ул. Шипка 23, в кв. Докторски Паметник, София.

На въпросния адрес, от края на м.Август се организират кинопрожекции на открито, монспектакли и други подобни събития, а след приключването им, гостите остават до късните часове. Всички събития са придружени от оглушителен шум от филмите, пеещите и говорещите по микрофоните, притесняващ околните живущи дори при затворени прозорци.

Шумът от въпросния адрес е ежедневен и постоянен, в делнични и почивни дни, в часовете между 16 и 01ч, а напоследък още от 10ч сутринта.

Чрез подписа ми упълномощавам Мартин Николов да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.