ПЕТИЦИЯ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПРИСЪСТВЕНОТО ОБУЧЕНИЕ В УХТ - ПЛОВДИВ

PicsArt_03-30-02.59_.11_(2)_.png
Уважаеми колеги и преподаватели, тази година се оказа сериозно предизвикателство за всеки аспект от живота ни. Формата на обучение претърпя сериозна промяна и през последните няколко месеца занятията се провеждаха неприсъствено, както и изпитите. Въпреки удобствата на този тип обучение, мнозина от Вас изявиха желанието си да се възстанови присъствената форма за лекции и упражнения. Ние от ЕСУХТ, като активни и обучаващи се студенти, подкрепяме Вашето желание и затова създаваме подписка ЗА възстановяване на присъствената форма на обучение със следните аргументи:
1. УХТ е преди всичко университет, в който се изучават инженерни науки и присъствената форма е от ключово значение за придобиването на качествени и трайни знания.
2. Студентите в УХТ са достатъчно съобразителни, за да не допускат разпространението на Covid-19.
3. Не е логично присъственото обучение в училищата да е позволено, а в университетите - не.
4. Много от студентите вече са ангажирали общежития и квартири за предстой по време на обучението си.

Желаещите от Вас да подкрепят подписката могат да оставят своят глас и да я споделят с колегите си до 02.10.2020г. /петък/. ЕСУХТ ще предаде резултатите на ръководството.


Единните студенти на УХТ    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Единните студенти на УХТ да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.








Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...