Петиция с искане за незабавното и безусловно освобождаване на Юрий Байрактаров от затвора Ал Сидер ОАЕ

Моля всички, подпишете петицията и я разпространете в социалните мрежи.

94385111_528285551190598_7036931545126404096_n.jpg

За Юрий всичко започна на 12 ноември 2017г., когато той напусна България с директен полет за Дубай. Пристигайки на летището в Дубай, е посрещнат и задържан от 15 представители на органите за национална сигурност на ОАЕ. До април 2018г. местоположението му беше неизвестно, но благодарение на работата на разследващите органи на МВР на Република България, той е намерен в частен арест в Абу Даби. По-късно бе преместен в държавен затвор, където е и сега. Той беше осъден на 10 години затвор по обвинение в „опит за сваляне на правителството на ОАЕ”. Делото приключи на 24.12.2018г., по време на неговите сесии Юрий беше разпитан 2 пъти, без преводач на български език, липсвала е и адекватна правна защита.

Това е накратко неговата история.

След многобройни опити да получа съдействие от различни органи и институции на Държавата ни, реших да направя петиция, с молба за съдействие, защото не мога да оставя брат си да лежи в затвор, несправедливо обвинен и осъден за неща, които не е направил.

Надявам се да разберете мотивите и притесненията ми в тази сложна ситуация, надявам се на подкрепа от Ваша страна за каузата, която е: Освобождоването на брат ми Юрий!

Предварително Ви благодаря!

 


Евгения Байрактарова    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Евгения Байрактарова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.







Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...