Против промените в Закона за ветеринаромедицинската дейност от собствениците на домашни кучета

До 
Председателя на 
Народното събрание на 
Р България 

ПРОТЕСТНА ПОДПИСКА 

от собствениците на домашни кучета 
срещу измененията в Закона за ветеринаромедицинската дейност 

Ние, собствениците на домашни кучета сме категорично против измененията, които искате да наложите в този закон: 
1. Кучетата не могат да бъдат с намордник, защото това застрашава техния живот и води до смъртни случаи, особено при нашия климат. Уведомяваме Ви, че кучетата се охлаждат най-вече през устата. 
2. Искаме кучетата да могат да се разхождат в отредените от кметовете по общини места, но не и само в обособените (оградени), тъй като в София има само няколко, а за цяла България такива изобщо няма. 
3. Не приемаме формулировката агресивни кучета, тъй като тя е много обща и лишена от логика. Кой е този експерт, който може със сигурност да определи кое куче е наистина агресивно и кое не е? 

Ние смятаме, че бедният български народ е достатъчно разделен, за да го делим и на обичащи и мразещи животните. Вече има нападнати собственици на кучета от агресивни (забележете без кавички) хора, ненавиждащи животните. 

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Юлия Гачева да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...