ДА СЪХРАНИМ ДЪРВЕТАТА ПО УЛИЦИТЕ АПРИЛОВ, ПАРЧЕВИЧ, СОФРОНИЙ ВРАЧАНСКИ И БРАТЯ МИЛАДИНОВИ, ГР. ШУМЕН

Представен беше идейният проект на община Шумен за цялостен ремонт на ул.”Петър Парчевич”, ул. „Братя Миладинови” и ул. „Софроний Врачански”: обновяване на уличното платно и тротоарите, изграждане на кръгово движение, разрушаване сградата на пощенски клон № 5 и промяна в организацията на движението и паркирането. Предвидено е изместване на пътното платно с 50 – 60 см в посока към жилищните сгради на ул. „Петър Парчевич”, което ще доведе до изсичането на здрави дърветата на „Петър Парчевич“ срещу оградата на болницата и частично на улиците „Братя Миладинови” и „Софроний Врачански”. В района има много паркоместа и малко зеленина! Настояваме да се запазят дърветата на улиците „Петър Парчевич“, „Софроний Врачански“, „Васил Априлов“ и „Братя Миладинови“!

Подробна информация може да се намери тук: Събарят пощата до болницата, правят кръгово и изсичат големите дървета по Парчевич

IMG_20190212_173912_resized_20190214_095454140.jpg

Съгласен съм личните ми данни да се обработват, съхраняват и архивират за целите на настоящата подписка.

Албена Патлеева - Гражданска инициатива за хармонична градска среда    Свържете се с автора на петицията

С подписването си упълномощавам Албена Патлеева - Гражданска инициатива за хармонична градска среда да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.