Да подкрепим музикалните състави на БНР!

Ние, оркестрантите и хористите от музикалните състави на БНР - Симфоничен оркестър, Народен оркестър, Биг Бенд и Смесен хор - изразяваме своя категоричен протест срещу обидно ниското възнаграждение на труда ни. Безпокои ни фактът, че отговорните институции показват тотално неразбиране на функциите и задачите на музикалните състави в БНР. Ако България като страна-членка на ЕС си позволи да неглижира културата, няма да има право да говори за европейски ценности. Културата е в основата на тези ценности. Голямата обществена подкрепа, която получаваме, ни задължава да отстояваме исканията си в интерес на културата на нацията и бъдещето на България.

Музикални състави на БНР    Свържете се с автора на петицията

С подписването си упълномощавам Музикални състави на БНР да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.