ПОДПИСКА ЗА РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИМПИЙЧМЪНТ НА ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ

27972023_2037423206526525_3792297111720639572_n.jpg

 

                          ДО КОГА ЩЕ ГО ТЪРПИМ?! 

За две години ТОЙ успя да наложи невиждан хаос в отношенията между институцийте, незачитане на парламента, неспазване на Конституцията на Република България и йерархията на властите.

ТОЙ призовава за външна политика, отдалечаваща я от Европейския съюз и от водещите партньорски страни в НАТО и приближаваща я към недемократични режими в очевидно противоречие с националния интерес.

ТОЙ работи против държавата си, солидаризирайки се с главната опозиционна партия БСП(бивша комунистическа).

ТОЙ не само превишава правомощията си, но го прави в защита на чужди интереси. ТОЙ не пропуска възможност явно да се солидаризира с Кремъл против Европа.

Тези провокации на Радев не може и не трябва да останат без последствия.

Не може на върха на държавната пирамида да има прокремълски провокатор, който вместо да обединява, да разделя нацията с хибридните си изяви. Не може той да е главнокомандващ на въоръжените сили.  Това е въпрос на национална сигурност.

С позициите си Радев ясно показа от коя страна на разделителната линия в съвременния свят стои и това не е на страната на България.

Или си за България, или си за сегашния й президент.

Среден път няма.

ИМПИЙЧМЪНТ – СЕГА!!!

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Цвети Славчева да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Facebook