ДА СЛОЖИМ КРАЙ НА УЖАСНИТЕ ГЪРМЕЖИ, ПРЕДИЗВИКАНИ ОТ РАКЕТИ, БОМБИ И ПИРАТКИ !

Призовавам всички Вас, скъпи сънародници  да разпространявате и подписвате тази петиция!

Нашата цел е да бъде създаден закон, който да забранява производството, продажбата и употребата на пиротехнични материали. Нека защитим, всички  същества, които нямат право на глас : нашите деца, възрастните и болните хора, животните. Нека гарантираме  спокойствие и безопасност на всички граждани в България. Празникът е песен, танц, любов, светлини и красота....всичко това, което  винаги си пожелаваме. Зависи само от нас да превърнем тези пожелания в реалност.                                                          Желая Ви успешна, пълна със щастливи моменти година!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.