ДА СЛОЖИМ КРАЙ НА УЖАСНИТЕ ГЪРМЕЖИ, ПРЕДИЗВИКАНИ ОТ РАКЕТИ, БОМБИ И ПИРАТКИ !

Призовавам всички Вас, скъпи сънародници  да разпространявате и подписвате тази петиция!

Нашата цел е да бъде създаден закон, който да забрани производството, продажбата и употребата на пиротехнични материали. Нека защитим, всички  същества, които нямат право на глас : нашите деца, възрастните, болните хора и животните. Нека гарантираме  спокойствие и безопасност на всички граждани в България. Празникът е песен, танц, любов, светлини и красота....всичко това, което  винаги си пожелаваме. Зависи само от нас да превърнем тези пожелания в реалност.                                                                   Желая Ви успешна, пълна със щастливи моменти година!

С подписването си упълномощавам Марина Костова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.