"Петиция за опазването на Национален паметник Шипка"

Петиция против даването на концесия на Турска фирма на храм паметник Шипка, изграждането на турски паметници и джамий. Долу ръцете от тази Национална светиня и едно от малкото неща които останаха, неопитени в последните 30 години. Искаме мир на праха на всички български руски и други войници, загинали за свободата на нашия народ и нашето отечество от турско робство. Искаме уважение към памета на всички онези които оставиха с чест и достойнство живота си в онези епични битки против турските поробители. Искаме да не се позволява на никой да петни земята напоена с много кръв в онези жестоки битки и боеве.

Ако сте съгласни ПОДКРЕПЕТЕ, ПОДПИШЕТЕ, и СПОДЕЛЕТЕ, тази петиция, нека покажем че България и българския народ няма да позволим да бъдат издигани паметници и джамий на поробителите и унищожителите на нашия народ. Нека се обединим с тази петиция и бъдем едини както някога е бил нашия народ. За всички онези които загинаха, за да ни има днес нас и нашата страна!