Не на присъединяването ни към еврозоната

Уважаеми граждани на Република България,

временното правителство начело с министър - председателя Огнян Герджиков има намерение да подаде заявление за пресъединяването ни към еврозоната. Отново и за кой ли път не се иска мнението на суверена - българския народ. Потвърждава се липсата на каквото и да е уважение, от страна на политическа класа към своя работодател. Интересно в случая е, защо след като в много европейски страни се говори усилено за излизането им от еврозоната, а също и от ЕС, българския временен премиер обмисля едно такова действие, без дори да се допита до народа. 

Влизането в еврозоната е почти необратим процес и води до тотална загуба на монетарен суверенитет, от което едно бъдещо национално - отговорно правителство остава с вързани ръце. Няма ли достатъчно примери, за това че присъединяването към тази система има негативни последици за по - слабите икономики? Колко още нобелови лауреати за икономика трябва да се произнесат отрицателно за институцията еврозона? 

 Свободата и демокрацията не са константа, нека докажем, че ги заслужаваме!

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Кирил Ганчев да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook