Тревожни граждани срещу кемтрейлс

До Президента на Република България

До Майката на нацията

До Бащицата

До всички политици в България и техните кукловоди у нас и по света

До Омбудсрама на Република България

До Арменския поп

До всички медии и техните имитации в България

До цялата Българска прогресивна общественост във цялата Вселена

И лично до кандидатът за президент на БСП ген. Румен Радев

 

 

Уважаеми дами и господа!

Ние сме голяма група притеснени граждани, които са изключително разтревожени от белите следи в небето, които оставят самолетите летящи под различен флаг. В интернет съществуват множество доказателства (снимки, видео, разкази на очевидци и преразкази на случайни граждани), които доказват безспорно съществуването на заплахата КЕМТРЕЙЛС. Имаме достатъчно основания да смятаме, че правителството, в заговор с чужди правителства на чужди държави, се опитва да прикрие и неглижира с какво ни пръскат ежедневно, ежеминутно и ежесекундно. Застрашено е здравето ни, застрашено е здравето на децата ни, застрашени са и тези, които не сме ние, както и тези, които не са ни деца. Застрашени са всички, дори тези, които мислят, че не са застрашени. Но ние няма да оставим тази ситуация така. Ние искаме разследване от независима организация, която да излезе с експертно мнение от какво са следите в небето, които самолетите остават в ефира.

Обръщаме се и лично към ген. Румен Радев, който наскоро заяви:

 „Нямам факти и данни, че има такова пръскане. До момента. Настина нямам. Но ако наистина тази тревога продължава и вече тревожи много граждани, можем да организираме една проверка. Ако има такова нещо ще вземем мерки”

Г-н генерал, във Вас е последната ни надежда. Умоляваме Ви, не бъдете като останалите политици, които само обещават, когато искат да ги изберем. Инициирайте тази проверка, нека истината възтържествува и всяко съмнение да се разсее, като кемтрейлс на силен вятър над българското небе!

 

 

До всички Българи:

Нека всички, които искат истината за КЕМТРЕЙЛС, да го кажем и покажем с имената си в тази петиция!

Нека не оставяме за пореден път интересите на няколко човека с власт и пари над тези на милионите българи!

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Кирил Станоев да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...