В подкрепа на Петър Волгин за генерален директор на БНР

Уважаеми госпожи, госпожици и господа, реших да създам тази петиция в подкрепа на кандидатурата на г-н Петър Волгин за генерален директор на БНР. Казвам се Атанас Колев. Учил съм политология в град Регенсбург в Германия. Подкрепям цялостното журналистическо и публицистично дело на журналиста Петър Волгин, а и на екипа, с който водеше предаването Декострукция, преди то да бъде забранено. Тъкмо чрез това предаване мнозина млади хора в България намерихме досег с истинското политично в България. Чрез Деконстукция намерихме онзи ориентир, къде младият българин да вложи усилията си в наистина смислени каузи за обществото ни. Едно наистина интелигентно, модерно и много интересно предаване беше свалено. Може би предаването ще се върне отново, но аз смятам, че е време самото Българското национално радио да е отново наистина българско, наистина национално и наистина радио - т.е. водещата медия в България за разпространение на идеи и информация касаещи България и съдбата й.

Ето защо смятам, че кандидатурата на г-н Волгин за генерален директор е възможно най-подходящата.

С уважение

Атанас Колев