Петиция за излизане от ЕС,НАТО и за Евразийски съюз с Русия

ОТ 1 МЕСЕЦ ВЕЧЕ ТУРЦИЯ Е ЗАПОЧНАЛА ДА ЗАСЕЛВА ТУРСКИ ГРАЖДАНИ В БЪЛГАРИЯ! ЦЕЛТА Е ДА СЕ ЗАСЕЛЯТ 7 МИЛИОНА ТУРСКИ ГРАЖДАНИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ ДА БЪДАТ ПРЕТОПЕНИ! 2 МИЛИОНА МИГРАНТИ ЧАКАТ И ЩЕ ПОЛУЧАТ ТУРСКИ ПАСПОРТ ЮНИ МЕСЕЦ! ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ Е ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС И ВЛИЗАНЕ В ЕВРАЗИЙСКИ СЪЮЗ С РУСИЯ! ТУРЦИЯ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ЗАПЛАХА ЗА УНИЩОЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ! БЪЛГАРИЯ Е С 10 000 АРМИЯ, КОЕТО НЕ Е АРМИЯ! ПРЕДВИЖДА СЕ ТУРСКАТА АРМИЯ ДА НИ ПАЗИ! ТАКОВА ПАДЕНИЕ БРАТЯ БЪЛГАРИ НЕ СМЕ И СЪНУВАЛИ! ТОВА Е ВСЕ ЕДНО ДА ПУСНЕМ ВЪЛКА В КОШАРАТА! ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ ОТ НАШЕТО ПРЕТОПЯВАНЕ ОТ ПЛАНУВАНОТО ЗАСЕЛВАНЕ НА 7 МИЛИОН ТУРЦИ В БЪЛГАРИЯ И ЗАЛИЧАВАНЕ НА НАЦИЯТА НИ Е ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТ ЕС! ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО КОЙТО ПРИ НАПРЕЖЕНИЕ ЩЕ ПОДПОМОГНЕ СВОЯ СЪЮЗНИК ТУРЦИЯ И ЩЕ НАСОЧИ ОРЪЖИЕ КЪМ ''БУНТОВНИЦИТЕ'' БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ! БЪЛГАРИЯ В ЕВРАЗИЙСКИ СЪЮЗ С РУСИЯ, ЗАЩОТО ЕДИНСТВЕНА ТЯ НЯМА КОЛОНИАЛНА ПОЛИТИКА ЗА РАЗГРАБВАНЕ НА ДЪРЖАВИТЕ И ИЗСМУКВАНЕ НА ПОТЕНЦИАЛА ИМ КОЙТО СА МЛАДИТЕ И ТАЛАНТЛИВИ ХОРА! ДОШЪЛ Е ВИДОВ ДЕН БРАТЯ БЪЛГАРИ!

ПЕТИЦИЯ ЗА:

1.ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС!

2.ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО!

3.БЪЛГАРИЯ В ЕРАЗИЙСКИ СЪЮЗ С РУСИЯ!