Подписка за удължаване срока на ползване на базата на ТК ,, Септември 06", до провеждане а тръжна процедура. За да се подсигури възможност на децата да осъществяват спортна дейност.

До ТК ,,Септември" беше изпратена нотариална покана за напусне на кортовете на комплекс ,,Септември" в 14-дневен срок, като всички останали клубове на територията са получили едногодишни договори. При напускането на клуба, много деца и хора няма да могат да практикуват любимият си спорт. ТК ,,Септември" се бори за удължаване на срока за ползване на обекта.

С подписването си упълномощавам Десислава Денова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.