Да се забрани на пистовите мотори и на по-шумните коли да се движат в градовете!

Трябва да се забрани на пистовите мотори и на по-шумните коли да се движат в градовете, защото в градовете трябва да има тишина и спокойствие, а не неистови шумове! Ако искат да се правят на мъже, не е това мястото! Има си писти и специализирани места за това! А да не говорим, че никой с пистов мотор не кара с ограничението 50км/ч. в градовете, даже карат с над 200км/ч. в градовете!(и никой не ги санкционира) По този начин предизвикват и множество ПТП-та и после някой друг им бил виновен!

С подписването си упълномощавам Петър да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.