Изграждане на автомагистрала София - Самоков

    С настоящата петиция молим и настояваме за финансиране на изготвения проект за АМ Рила, която косвено свърза гр.Самоков и околността със София.
При невъзможност за същото, настояваме за изграждането на предхождащия този проект такъв за скоростен път, свързващ София - Самоков с тунел под Витоша. Трети вариант -  АМ София - Самоков през Плана, разширяване на съществуващия път и преобразуването му в скоростен или изграждане на АМ през най-краткия, достъпен и природисъобразен маршрут по направлението. 

1) Съществуващият второкласен Републикански път II-82, свързващ София със Самоков е опасен, бавен и неадекватен на увеличилия се автомобилен и тежкотоварен трафик по маршрута;


2) Съществуващият път не осигурява бързо и безопасно пътуване от и до столицата;


3) Наличието на такава АМ е икономически оправдана инвестиция с оглед района и реализираните през последните години в него проекти - туристически, културни, исторически, развлекателни и т.н.;


4) Само Самоков в София - област няма бърза връзка със столицата чрез скоростен път или автомагистрала и др.

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Петрова да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...