ЗА спирането на строежи на джамии в България !!!

Турция от години води експанзивна външна политика спрямо България ... време е да си припомним думите на Реджеп Тайп Ердоган от 1998 година: “Джамиите са нашите казарми, куполите им са нашите каски, минаретата са нашите байонети, вярващите са нашите войници.”
Не мина много време и ето : "Да се построи поредната джамия някъде из краищата на България".
Ето и малко статистика : в нашата държава има 1280 джамии и спрямо броя на населението ни се намираме на 1-во място в Европа.
Да се върнем отново на темата, трябва ли ни нова джамия?
Не, абсолютно не. Не ни трябва нито нова джамия, нито нов ислямски университет.
Строежът на новата джамия в Кърджали, ще доведе и до строежа на още джамии. А както знаем, чрез религията се управляват масите.
За момента тази тема е забравена, но само да припомня, че в София в кв. Малинова долина бяха закупени десетки кв. метра земя, за да се строи най-големият ислямски културен център на Балканите.
Турция  непрекъснато провокира някакви "случайни конфликти".
Ние не трябва да позволяваме това , в противен случай заплахата над България ще се увеличава с всяка една изминала година.
Това ли искате ???
Смелостта ни е гражданска. Различни сме , но никога безразлични и безлични. Загрижени сме за България - нашата родина. Не искаме повече джамии в България !!!  Колко християнски храмове има в земята на последователите на исляма ? Докога ще сме безразлични  към  случващото  се ... на фона на загниването на основните ни ценности ? Докога да търпим тези, които се интересуват от собствената си реализация за сметка на бъдещето на християнската ни държава ? Няма да търпим България да се превърне в територия на исляма, каквото и да ни струва това ! Не искаме нито новата „мега джамия” в Кърджали, нито с пари от собствените ни данъци да бъде реновирана джамията в Кюстендил ! Кому е нужна нова джамия в страната ни, на фона на факта, че България е 1-ва по брой джамии на глава на мюсюлманското си население в цяла Европа, САЩ и дори Турция ? Да, в България има повече джамии на глава от мюсюлманското населението от колкото в Турция (факт, който мога да докажа на всеки заинтересован).


Катрин Иванова Кайджиева    Свържете се с автора на петицията