За свикване на ново Велико Народно Събрание(ВНС)

Уважаеми съграждани с оглед на политическата ситуация у нас,на всички ни е ясно,че със сегашните 4 партии влезли в народното събрание ,стабилно правителство не може да има.На всички ни е ясно,че думата на народа за премахване на старите муцуни от парламента и свикване на ВНС не бяха чути,проблемите с ЕРПтата също останаха неразрешени и от 1 Юли се гласи ново повишаване цената на електро енергията.
Народът на България е абсолютния суверен на родината ни и никакви партийки успели да заблудят между 5-10% от населението на страната не могат ,а и не искат да решат проблемите от първа необходимост на българите!За това е крайно време да се свика Велико Народно Събрание!
Обеснявам принципа по който ще трябва да изберем новите народни представители:
От 7 000 000 българи по всеобщи симпозиуми и обществени съвети във всички градове,села,махали,катуни... ще бъде отсят 0.1% (7000 души) на мажоритарен принцип,като всеки ще има правото да се самономинира за кандидат за народен представител.После тези 7000 души ще трябва сами да изберат най-достойните и истински 400 патриоти (както е по конституция)измежду тях, които да изградят новото ВНС,което да приеме нова конституция съобразена с разбиранията на обществото ни в 21ви век,като преди да бъде приета тази конституция ще бъде пусната на всенародно одобрение.Така с един замах ще изметем чуждите и ДС влияния в управлението на страната(пълна лустрация)!!!Само така можем да върнем България на народа и които сме всички ние и държавата ни да спре веднъж за винаги да работи за чужди интереси!
Моля подпишете петицията , тя е в името на всеобщото благо и защитава единствено и само интересите на българските граждани!