Доживотен затвор за убиеца на Виктория

Нека подкрепим петицията за Вики. Една млада 30 годишна жена,дъщеря,майка и ,журналистка беше убита брутално посред бял ден в един от парковете на град Русе. За убийството й обвиниха 21 годишния Северин от квартал Тракцията в Русе. Искаме справедлива присъда за изверга отнел млад живот, не може да продължава всичко така.Трябва да има закони и доживотни наказания, за да има и страх да не се извърлват нарушения .Най-добре смърт за смърт но докато сме в ЕС ,няма как да стане. Дайте своя подпис, нека убиеца изгние в затвора, а Вики да почива в мир и светлина .FB_IMG_1539272622218.jpg

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.