Петиция за поставяне на ограничители на скоростта в квартал Оборище в София, в близост до паркове и градини

Петиция за изграждане на повдигнати пешеходни пътеки или изпъкнали изкуствени напречни неравности с кръгъл профил или с трапецовидно напречно сечение на бул. „Янко Сакъзов“, на местата на пешеходните пътеки на улиците: „Проф. Асен Златаров“, „Васил Априлов“ и „Сан Стефано“; на бул. „Княз Александър Дондуков“ на местата на пешеходните пътеки на улиците: „Панайот Волов“; на ул. „Шипка“ на местата на пешеходните пътеки на улиците: „Васил Априлов“, „Сан Стефано“ и „Кракра“; на ул. „Оборище“ на местата на пешеходните пътеки на улиците: „Проф. Асен Златаров“, „Васил Априлов“. Както и за осъществяване на непрекъснат видео контрол на пешеходните пътеки в района.

След пореден инцидент на 16. 04. 22г. на пешеходна пътека тип зебра на бул. „Янко Сакъзов“ и ул. „Васил Априлов“, в която пешеходец баща, пресичащ с децата си е блъснат и осакатен от такси, което впоследствие бяга от мястото на инцидента, жителите на район „Оборище“ искат да се изградят повдигнати пешеходни пътеки или други неравности, като най-сигурна гаранция за намаляване на скоростта на МПС. Също да се осъществява видео контрол на всички пешеходни пътеки.

 

 

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Branimir Morfov да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...