ПЕТИЦИЯ ПРОТИВ УМЪРТВЯВАНЕТО НА КУЧЕТО ЦЕЗАР ОТ СЕЛО МОКРИЩЕ!

(Споделете на стената си във facebook)

2018-02-03_12.29_.12_1.png

До Президента на Република България
До Председателя на Народното събрание на Република България
До Министър-председателя на Република България
До Конституционния съд на Република България
До Комисията по жалби и петиции към Народното събрание на Република България
До Омбудсмана на Република България
До българските медии и неправителствени организации

Според ЗЗЖ агресивно куче може да бъде осиновено в 14 дневен срок. До момента не е проявявало никаква агресия. То е под патрулски надзор без всякакъв достъп до него за 14 дневна карантина. Ще установят дали кучето има бяс и дали е агресивно. От клипа обаче се вижда, че то е дружелюбно към всички.

Всички подписали тази петиция молим властимащите да позволят осиновяването на кучето Цезар през 14 дневния срок както гласи ЗЗЖ. За да не бъде пропуснат срока за осиновяване и след изтичането му, Цезар да бъде умъртвен/евтаназиран. ИМА ЖЕЛАЕЩИ ХОРА ДА ОСИНОВЯТ ЦЕЗАР!

ВАЖНО! Не забравяйте да потвърдите вашият подпис, като влезете в пощенската си кутия в която ще получите e-mail за потвърждение от peticiq.com!

Подпишете тази петиция


Или

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Facebook