Национален паметник на всички български герои борили се за Освобождението на България от Османската империя

По случай 3 март, Съюз на  десните свободни българи и Партия КОД започват инициатива за изграждане на Национален паметник на всички български герои борили се за Освобождението на България от Османската империя.

Инициаторите от СДСБ и КОД поканват всички българи да се включат в родолюбивото начинание със свои предложения за изписване на имената на техни близки или съграждани участвали в Освобожденито на България. 

Днес всички свободни българи с дълбока признателност се прекланяме пред светлата им памет и сме задължени да изградим достоен паметник на техния подвиг и символ на вечното им място в българската история.


Фондация "Национален паметник на всички български герои борили се за Освобождението на България от Османската империя"    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Фондация "Национален паметник на всички български герои борили се за Освобождението на България от Османската империя" да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


ИлиПлатена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 1000 човека.

Научете повече...