Омбудсман/обществен защитник/ за Община Хасково

Петицията/подписката/ се създава по повод искане на гражданите от Община Хасково за въвеждане от Общинския съвет на институцията Омбудсман на Община Хасково като необходимост за гражданите от посредник за контакт и разрешаване на проблеми,въпроси,недоразумения с общинските служби и институции,прозрачност и по-пълна разяснителна информация относно дейността на администрацията и съдействие при осъществяване на правата и интересите на гражданите на Хасково.

Искането за въвеждане на институцията Общински омбудсман се основава на чл.21-а от Закона за Местно самоуправление и Местна администрация-Държавен вестник бр.69/2003г.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.