Муса Палев вън от Благоевград

Целта на тази петиция е отзоваване на Муса Палев, назначен от квотата на етническата партия ДПС, за областен управител на Благоевград.

Това е една противоконституционна партия, която освен че не трябваше да бъде допускана до управлението на страната, трябва да бъде забранена и от българския Конституционен съд. Ние няма да допуснем една протурска етническа партия да получи власт в един от градовете-символи на борбата за свобода на България. Благоевград е бил и ще бъде крепост на българщината и задкулисните договорки между БСП, ДПС и "Атака" няма да останат ненаказани.

Днес, 100 години след Балканската война, да се назначи областен управител от квотата на протурската партия ДПС в лицето на Муса Палев е подигравка с българския народ и извоюваната свобода на Пиринска Македония. Припомняме, че България днес е суверенна държава, а не вилает. ВМРО ще защити българските земи от подготвяната нова окупация по всякакъв начин.

Призоваваме всички български родолюбци да се включат в протестните действия срещу Муса Палев.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.