Муса Палев вън от Благоевград

Целта на тази петиция е отзоваване на Муса Палев, назначен от квотата на етническата партия ДПС, за областен управител на Благоевград.

Това е една противоконституционна партия, която освен че не трябваше да бъде допускана до управлението на страната, трябва да бъде забранена и от българския Конституционен съд. Ние няма да допуснем една протурска етническа партия да получи власт в един от градовете-символи на борбата за свобода на България. Благоевград е бил и ще бъде крепост на българщината и задкулисните договорки между БСП, ДПС и "Атака" няма да останат ненаказани.

Днес, 100 години след Балканската война, да се назначи областен управител от квотата на протурската партия ДПС в лицето на Муса Палев е подигравка с българския народ и извоюваната свобода на Пиринска Македония. Припомняме, че България днес е суверенна държава, а не вилает. ВМРО ще защити българските земи от подготвяната нова окупация по всякакъв начин.

Призоваваме всички български родолюбци да се включат в протестните действия срещу Муса Палев.

 

Подпишете тази петиция


Или

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.
Facebook