Да се спре излъчването на филми с извратено съдържание.

Да се спре излъчването на филми с извратено съдържание включително и детските канали, които са пропити с насилие. За по-строга цензура. Да възстановим отново морала.

Уважаеми сънародници,

Всички сме свидетели на рухването на морала в последните години. Голяма вина за това имат филмите, с които израстват поколенията. Научно е доказано, че човек имитира и копира това, което гледа и чува, а най-големи имитатори са децата. Затова много от холивудските звезди не позволяват на децата си да гледат телевизия. Те също така потвърждават това научно доказателство. Резултатите са явни: насилие, извращения, педофилия, убийства, омраза, порнография, нападения, малтретиране са само част от голямата кална баня. Училищата са вече опасно място за децата. Улиците са вече опасно място. Има петиция за това да се сложат камери в детските градини и яслите заради насилието. До там ли стигнахме. А коренът си остава, децата продължават да гледат това, което ги оформя, те го имитират, научават, запомнят докато го гледат. Камерите едва лии ще изчистят сърцата им, но е една стъпка напред в опита си притеснените родители да защитят някак децата си.

Тази петиция е да се наложи по-строга цензура върху  филмите и детската анимация,върху сайтовете с насилие и порно. Новинарските вестници да премахнат порно снимките си.

Нека се опитаме да възстановим чистотата в детските сърца за поколение, което уважава родителите си, знае какво е морал и добро отношение към околните.

Чрез подписа ми упълномощавам Милена да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.