Липса на паркове в Младост 4

FB_IMG_1611488809628.jpgЗа колосалния мащаб на живущите в жк. Младост 4 единственото място за игра и отмора е парк „Сухото дере“, в което дори липсва осветление. Малките му размери са крайно недостатъчни, предвид увеличаващото се население. В блоковете в непосредствена близост, живеят огромно количество хора, които реално нямат възможност за ползване на паркови територии в близост. Междувременно съгласно решение, взето от Столичния общински съвет на 29.07.2009 г., е предвидено междублоковото пространство между бл. 477, бл. 477А, 470А, 470 и 472 да бъде озеленено и да бъде изградена градинка, която поне в някаква степен да компенсира живущите в района. Само в споменатите блокове живеят към 1000 човека! В последните 12 години обаче това не се е случило, а презастрояването на квартала продължава. В територията на междублоковото пространство има и налични частни терени, но общинският е достатъчно голям , за да може да бъде изградена Нова детска площадка за деца на възраст 3-12 г. с габарит около 300 м2 и Зона за отмора и релакс с подходящо оформление от паркова мебел и озеленяване, осветление и съответен достъп до него.

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Петя Цветанова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )