Да си върнем "Левски"

Сдружение „Левски на Левскарите“ инициира отворена подписка, достъпна за всеки левскар (независимо дали е член или не на Сдружението), с един основен въпрос:

„Приемате ли за основна и неотменима стратегическа цел на Левскарите придобиването и контрола над ПФК "Левски“, чрез създаване на платформа и механизми за демократичен избор на ръководство на Клуба?“

Очакваме левскарите да проявят присъщите им воля, непримиримост, кураж и свободолюбие! Разчитаме, че стартирането на подписката ще даде тласък за предстоящите действия в борбата за връщането на Левски в ръцете на изконните му собственици - неговите привърженици.

Нека ясно и категорично да заявим желанието си за смяна на порочния модел с такъв, който подобава на "Левски" - демократичен, честен и принципен.

Новата орбита се състои в полагането на задружните ни усилия, а не в омръзналите ни до болка ехидни, мъгляви и доказано лъжливи "обещания".

Само "Левски"!

photo_2023-12-12_13-46-52.jpg

 

 


Сдружение "Левски на Левскарите"    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Сдружение "Левски на Левскарите" да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...