Изграждане на заграден полигон за кучета, за свободна разходка, социализиране на животните и/или тренировка

Идеята на тази петиция е, на подходящото за това, общинско място да се изгради ограден затворен полигон - поляна, за свободна разходка с/без повод на кучета, както и тяхното по лесно социализиране, както и при възможност изграждането на няколко съоръжения в една част за  за индивидуални или групови тренировки.

Тъй като много от собствениците на тези четириноги приятели, се притесняват за тяхната безопасност, както и за тази на другите около тях, е хубаво да има място на което, те да бъдат пускани свободно.

Ако този проект бъде реализиран, ще има точни и ясни прявила по които да се спазва, реда и чистота на това място, както и видео наблюдението, което ще бъде заложено в проекта, против хулигански прояви!

С подписването си упълномощавам Станимир Стоянов да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.