Провеждане на изпращането на випуск 2020 от ЕГ “Иван Вазов”

Абитуриентите от ЕГ "Иван Вазов" желаем да бъде проведено изпращането на всички 9 паралелки в двора на училището на открито с участието на нашите учители след като приключи извънредната епидемична обстановка (от 14 май до 14 юни), като се съобразим с всички предпазни мерки и спазваме нужната социална дистанция. Подкрепяме и идеята да се проведе на 26 юни, в същия ден на дипломирането, стига да сме всички заедно. За нас това е едно изключително важно преживяване. Едно от последните сбогувания с хората, които ни изградиха като личности и допринесоха към нашето развитие. Искаме да се разделим подобава с училището, което беше наш дом цели 5 години, където изградихме приятелства за цял живот и имахме незабравими преживявания.

Чрез подписа ми упълномощавам Вероника Михайлова да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.