Да се обявим против смяната на госпожа Мирослава Такева като учител по английски език на IX „Д“ клас, ПМГ „Константин Величков“ град Пазарджик.

Да се обявим против смяната на госпожа Мирослава Такева като учител по английски език на IX „Д“ клас, ПМГ „Константин Величков“ град Пазарджик. През изминалата учебна година госпожа Такева успя да превърне часовете по английски език в любими за всички ученици. Използването на иновативни методи на обучение, игри и различни платформи правеха обучението забавно и в същото време резултатите показват, че и доста полезно. Без съмнение часовете по английски език бяха поле за изява на креативност, изобретателност и трудолюбивост. Приятелската среда и забавните моменти заедно ни сближиха толкова много с госпожа Такева. С нетърпение очаквахме началото на новата учебна година и часовете по английски език. За съжаление ще трябва от началото на новата учебна година да бъдем в класна стая без госпожа Такева. Нека се обединим заедно против смяната на госпожа Такева като учител по английски език на IX „Д“ клас!

За да подпишете петицията е необходимо след изпращането на подписа, да го потвърдите по имейл.P1020701.jpg


IX „Д“ клас, ПМГ „Константин Величков“ град Пазарджик    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам IX „Д“ клас, ПМГ „Константин Величков“ град Пазарджик да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook