Против преобразуване от публична общинска собственост в частна общинска собственост на УПИ II, III, X,XI и Алея Част 1 от кв. 1981 по плана на град Велинград.

Кметът на Велинград съвместно с главния архитект внасят по искане на собственика на хотел Рич искане за промяна в устройствения план като премине от публична общинска в частна общинска собственост посочените УПИ, съответстващи на участъците между Боров парк и река Луковоца - ул. Евлоги Георгиев. Предвижда се изграждането на паркинг за ползване от гостите на хотел Рич.

Нека всеки, който не е съгласен публична собственост да бъде ползвана за частни интереси подпише настоящата петиция, която ще бъде внесена в Общината и насочена към общински съвет при гласуването.

С подписването си упълномощавам Hristina Koemdzhieva да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.