За равни права на пушачи и непушачи!

Quoted post

Смрадлив НАРКОМАН

#383 Re:

2012-12-12 23:09

#380: Белия Дроб - Боже колко болни хора има!!! Пристрастени, слаби, зависими, един порок ги активизира, едно миризливо удоволствие, което кара дробовете им да се свиват и да агонизират, зъбите да почерняват, кожата да изсъхва, децата да развиват алергии и пневмонии още от малки, сърцата да объркват своя ритъм, а кръвоносните съдове да стават нееластични! Едни наркомани готови да се откажат от приятелите си непушачи, заради едната цигара... ЖАЛКИ СТЕ!!! П.П. и никой не ви е забранил да пушите...

"Пристрастени" може би...

"Слаби"? Как го измерихте? С някакви поредни "научни" методи ли?

"Наркомани"? Цигарите не са наркотици - ако бяха такива, щяха да са забранени от закона!

"Жалки"? Жалки са хората без аргументи, като Вас!

Нужно ли е да Ви изпращаме снимки, доказващи белотата на зъбите ни? Това, за Ваша информация, е въпрос на култура, лична хигиена и здравна грижа! Същото се отнася и за кожата.

Като се тъпчете с тлъсто, дали кръвоносните Ви съдове няма да станат нееластични и прилично запушени?

Истинските приятели не се делят на пушачи и непушачи - те просто са истински приятели! Представете си, имаме такива и, слава Богу, са нормално мислещи хора, а не зомбирани фашизоиди като Вас.

ПП1: Никой не Ви пречи да си дишате чистия въздух в помещения за непушачи!

ПП2: Сега можете на воля да НЕ дишате чист въздух, защото помещения за непушачи НЯМА, а навсякъде се пуши, защото забраната се нарушава! А се нарушава, защото законът е направен по този начин - нелогичен и невъзможен за спазване!

ПП3: Порадвайте се още малко - скоро ще се радваме ние!

Отговори

гост

#403 Re: Re:

2012-12-13 10:07:28

#383: Смрадлив НАРКОМАН - Re:

А знаете ли, че има полза и от тютюна? Някой чувал ли е за "тютюневата киселина", лекарство което се изписва за лекуване на болестта на Рейно?

А да сте чували и гледали по телевизията, че има хора, които цял живот са били върли пушачи и живеят до 100 години?

Медицината все още е голяма длъжница на хората и тя не е наясно колко вреди и колко е полезно тютюнопушенето, или други подобни "пороци"