За равни права на пушачи и непушачи!

Quoted post

Zerg

#365 Кого се опитвате да заблудите?

2012-12-12 16:22

Господа Пушачи,
Кого се опитвате да заблудите? Имате си свобода, имате си и решение, като толкова не можете да поседнете в заведение без цигара. Платете си за електронна такава - тя не отравя останалите до вас. Можете да си я пушите и в заведението и в самолета и във влака. Ама тя била по скъпа ли? Е за пороците се плаща.
И господата собственици на заведения да не се оправдават за некадърността си със закона. Който е направил необходимото не е загубил.

Отговори

ел команданте

#366 Re: Кого се опитвате да заблудите?

2012-12-12 16:26:45

#365: Zerg - Кого се опитвате да заблудите?

случайно да не си дистрибутор на електонни цигари."нищо лично бизнес" нали така се казва.))))))))))

http://desmond.imageshack.us/Himg809/scaled.php?server=809&filename=373246.jpg&res=landing

Изобличител

#618 Re: Кого се опитвате да заблудите?

2012-12-31 05:24:47

#365: Zerg - Кого се опитвате да заблудите?

За Ваша информация, електронните цигари са в пъти по-евтини от обикновените, така че тук изобщо финансовият проблем не може да бъде аргумент.

Заблудите ги въвеждат хора като министър Деси и Гешанова, а немислещи индивиди като Вас им се връзват и ги приемат за реалност. Само че една лъжа, повторена 100 пъти, не се превръща в истина!

А лъжите са доволно много:

1. Лъжа е, че "така е в Европа", защото само в 5-6 държави има забрана като нашата. Във всички останали има места за пушачи в заведенията, та дори в сградата на Европейския парламент има такова място.

2. Лъжа е всичко написано по темата "пасивно пушене" - напълно недоказана теория, прокарана с парите на петролни и азбестови компании с цел да отвлекат вниманието от себе си по отношение на вредностите за здравето на хората.

3. Лъжа е, че ресторантьорите не губят от забраната, защото и слепците вече виждат, че оборотите са спаднали средно с по 50 процента, особено през студените месеци, а хиляди хора остават без препитание.

4. Лъжа е, че всичко се прави в името на здравето на хората. Приходите от акцизи от цигари растат, следователно тютюнопушенето не намалява, а се увеличава.

5. Лъжа е, че пушачите "изсмукват" ресурси от здравеопазването, защото те са основен вносител на средства за него чрез акцизите, които плащат (освен осигуровките и данъците, като всички останали). С едногодишните п (???), че са причинени вследствие цигарен дим. Къде са останалите пари? Питайте Дянков! Защо здравеопазванетоо ни е на този хал? Питайте Деси Здравословната!

6. Лъжа е, че "България без дим" работи в ползу роду. Вижте им финансирането и сметнете колко получава на месец лицето Гешанова от американски фондации и църкви, за да насажда обществена омраза в България и да проповядва измислени теории, лишени от всякаква научна и статистическа достоверност!

7. Лъжа е, че България е лидер по ракови, респираторни и сърдечно-съдови заболявания в Европа. Страната ни е с показатели под средноевропейските, а страните със стриктна забрана, при това въведена преди години, са лидери!